top of page

Therapie

Ben je neerslachtig of angstig, onzeker over de toekomst? Misschien twijfel je over een relatie of heb je gewoon het gevoel dat je niet het leven leidt dat je wenst te leiden? Wat jouw behoeften ook mogen zijn, ik ben er om ondersteuning te bieden. We gaan samen op zoek op welke manier de ontwikkelde klachten verlicht kunnen worden. Samen op pad, kijkend en zoekend naar de dingen die er wél mogen zijn, een weg kiezen die je wilt inslaan. Samen op weg naar een doel, jouw doel.

 

Therapie is een proces van groei en zelfontdekking en in mijn sessies moedig ik cliënten aan  positiever in het leven te staan en vanuit een andere invalshoek naar het leven te kijken.

Mijn begeleiding vindt zijn oorsprong in het oplossingsgericht cognitief systemisch denken.

Deze psychotherapeutische begeleiding bestaat erin de kracht in jezelf terug te vinden om de uitdagingen van jouw leven aan te kunnen. We gaan samen opzoek naar je sterke kanten en kwaliteiten  en benutten je hulpbronnen om je klachten te verlichten.  Ik spoor je aan tot nadenken welk soort leven je wenst te leven maar jij blijft de expert in jouw levensverhaal.

Ik heb het gereedschap en de professionele ervaring om je weer op de rails te helpen.

IMG_2121.JPG
Therapie: Welkom
bottom of page