top of page

Mijn verhaal

Al sinds mijn jeugd wist ik dat ik wilde werken met mensen. Ik wist al vrij snel dat ik een verschil wil maken in de levens van mensen. Dit "iets" doen met mensen leidde me naar de studie psychologie en bracht me vrij snel na mijn studies  naar een job in een psychiatrisch ziekenhuis waar ik nog steeds werkzaam ben.  Ik ben er begonnen in 2007 als beleid psychologe & kwalileitsmedewerker.  Ik werk momenteel in het Medisch Centrum St - jozef op een dienst waar mensen met een psychosegevoeligheid alsook mensen met stemmingsproblemen en angsten begeleidt worden. Sinds 2007 heb ik met allerlei cliënten gewerkt die elk unieke problematiek met zich meebrachten en elk stuk voor stuk ook uniek zijn. Maar mijn dromen stoppen niet hier... ooit hoop ik op missie te kunnen gaan met een humanitaire organisatie om ook daar een verschil te kunnen maken . 


Ik volg momenteel een erkende postgraduaat 4 jarige therapie opleiding tot oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapeut bij het Korzybski-instituut.


Ik vind het belangrijk om mijn kennis up to date te houden daarom heb ik in verleden verschillende erkende  opleidingen gevolgd :

Ucll : oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen : 2018
Korzybski : 4 jarige therapie opleiding : Oplossingsgericht cognitief systemisch psychotherapeut : 2019 - 2022
Rapunzel : Duplo methodiek : 2016
Initiatie in het contextueel hulpverlenen: 2015

Hoe omgaan met Kinderen van Ouders met Psychische Problemen : 2015 
Kwaliteitsmedewerker : audits uitvoeren :2014

Suïcide preventie : 2013 

Visumnummer klinisch psycholoog

318181

Inschrijvingsnummer psychologen

812123603

IMG_2167.JPG
Mijn verhaal : Contact
bottom of page